Zablistali nevesinjski maturanti - mladost obilježila završetak srednje škole | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zablistali nevesinjski maturanti - mladost obilježila završetak srednje škole

Izvor: Trebinje Live | Datum:27.05.2023.

Srednjoškolski centar „Aleksa Šantić“ ispratio je večeras još jednu generaciju maturanata. Tradicionalni defile gradskim ulicama pratio je veliki broj građana Nevesinja koji su izašli da pozdrave reviju mladosti i ljepote.

Maturanti su se okupili u holu Centra gdje su napravili zajedničke fotografije sa razrednim starješinama. Pozirali su u svečanim odijelima i posebno uređenim frizurama.

Prije svečnog defilea položili su cvijeće kod Spomenika slobode i Spomenika Aleksi Šantiću.

Četa nasmijanih djevojaka i mladića krenula je potom u šetnju gradskim ulicama.

Mladalačkom ljepotom i prelijepim kreacijama plijenili su pažnju sugrađana, rodbine i prijatelja. Prema svečanom protokolu defile je završen na Trgu Alekse Šantića

Maturanti su se potom uputili u salon "Stefan" gdje će uz pjesmu, ples i podsjećanja iz đačkih dana ispratiti najljepše životno doba.

Srednje obrazovanje steklo je 118 učenika: 56 gimnazijalaca, 24 poslovno – pravna tehničara, 21 ekonomski tehničar i 17 mašinskih tehničara za kompjutersko konstruisanje.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: