CJB: Vozači, imajte lance u putničkom automobilu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

CJB: Vozači, imajte lance u putničkom automobilu

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:05.01.2017.

Centar javne bezbjednosti Trebinje apeluje na sve vozače da vožnju prilagode prije svega trenutnim uslovima na putu i vremenskim uslovima. S obzirom, da je vrijeme praznika, očekuje se gušći saobraćaja kako u Gradu Trebinju, tako na cijeloj putnoj mreži koju operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Trebinje.

Rezultat slika za oprez vozačima

Trenutni vremenski uslovi usporavaju odvijanje saobraćaja, te se apeluje na sve vozače da imaju strpljenja, ali i da ranije krenu na planirana putovanja.

Policijski službenici Centra će u skladu sa planiranim aktivnostima u sklopu akcije „PRAZNIK“ koja se realizuje do 20. januara 2017. godine, sprovoditi pojačane aktivnosti na kontroli učesnika u saobraćaju.

Centar apeluje na sve vozače da u vozilu imaju i lance, bez obzira što nisu dio obavezne zimske opreme, ali s obzirom da je u većini Opština Istočne Hercegovine pao ili pada snijeg njihova upotreba je obavezna.

Čuvajte svoj i život svojih najmilijih


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: