Za mjesec dana počinje naplata parkinga, mjesečna karta 30km | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Za mjesec dana počinje naplata parkinga, mjesečna karta 30km

Izvor: radio Trebinje | Datum:31.05.2023.

Naplata parkinga u Bileći trebalo bi da počne za oko mjesec dana, pripreme su u završnoj fazi, a mjesečna karta za sve zone koštaće 30 KM, izjavio je danas Srni zamjenik načelnika opštine Nikola Bajović.

 

Bajović je rekao da će biti definisana prva i druga zona naplate parkinga, s tim da će korisnici u prvoj zoni 90 minuta parkinga plaćati jednu KM, dok će u drugoj zoni čas koštati 0,5 KM.

"Prva zona obuhvataće cijelu glavnu ulicu kralja Aleksandra, od marketa `Tropik` do Obilićevog vijenca, kao i parking kod `Elektro-Hercegovine`", naveo je Bajović.

Bajović je rekao da će u drugoj zoni parkirališta biti u ulicama Obilićev vijenac i Poparina strana, kao i parking ispred Doma kulture "Jefto Dedijer" i dio parkinga u naselju Dubrave.

Prema njegovim riječima, u prvoj fazi će biti ukupno oko 200 parking mjesta koja će biti naplaćivana i to SMS porukama i kupovinom karata na prodajnim mjestima, a biće izdavane i sedmične, polugodišnje i godišnje karte.

Bajović je rekao da je cilj da se uredi parking prostor u Bileći da bi svi imali dovoljno mjesta za parkiranje, navodeći da će na tim poslovima biti zaposleno pet invalida.

"Cijeli posao biće obavljan putem opštinske Boračke organizacije i Društva `Patriot`", rekao je Bajović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: