Milan Zurovac i ove godine obradovao najsiromašnije sugrađane | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Milan Zurovac i ove godine obradovao najsiromašnije sugrađane

Izvor: www.opstinanevesinje.rs | Foto: www.opstinanevesinje.rs | Datum:05.01.2017.

Vlasnik Farme „Luka“ Milan Zurovac poklonio je danas božićne pečenice za 41 socijalno najugroženiju porodicu iz opština Nevesinje i Bileća. Time je ispunio obećanje od prošle godine kada je istim povodom darovao 22 porodice. Za nesvakidašnju humanu akciju odlučio se zbog želje da i njegovi najsiromašniji sugrađani osjete radost božićnih praznika.

„Bog mi je podario da mogu pomoći i ja to od srca činim“, istakao je Zurovac najavivši da će i narednih godina organizovati slične akcije.

Humani čin je blagoslovio sveštenik Aleksa Zubac. On je pohvalio domaćina  na dobrom djelu istakavši njegovu veliku volju i ljubav prema Bogu i svojim sugrađanima.

Načelnik opštine Milenko Avdalović  za gest Milana Zurovca je rekao da je izraz najljepšeg hrišćanskog milosrđa. On je pozvao i druge ljude dobre volje da slijede njegov primjer i pokažu solidarnost, posebno u vrijeme božićnih praznika.

Zurovac je ispred svoje porodične kuće upriličio posluženje, a  da sve bude u  prazničnom duhu pobrinuo se narodni guslar Žarko Ivanišević.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: