Gradonačelnik Mirko Ćurić i predstavnici komunalnih službi obišli gradska naselja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Mirko Ćurić i predstavnici komunalnih službi obišli gradska naselja

Izvor: Herceg TV | Datum:26.06.2023.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić danas je sa saradnicima, načelnikom gradskog Odjeljenja za komunalno-inspekcije poslove Spasojem Radovićem, direktorom komunalnog preduzeća Milanom Mandrapom i direktorom JU „Ekologija i bezbjednost“ Stevanom Bekanom, obišao gradska naselja kako bi zajedno procijenili trenutno stanje na terenu i utvrdili potrebe za intervencijama u oblasti komunalnih poslova, a posebno u domenu poslova održavanja čistoće grada.

Prema riječima gradonačelnika Ćurića, trenutna situacija na terenu je zadovoljavajuća.

„Kao što mnogi komentarišu, čistoća grada je zadovoljavajuća, ali smo mišljenja da to uvijek može bolje. Zato smo danas obišli dijelove Trebinja da se lično uvjerimo šta je to potrebno uraditi kako bi naš grad bio čistiji i ljepši“, istakao je Ćurić.

Gradonačelnik je dodao da će komunalne službe u narednom periodu preduzeti sve neophodne radnje i blagovremeno reagovati u onim mjestima gdje je utvrđeno da su potrebne dodatne intervencije na čišćenju gradskih površina.

Radi održavanja čistoće grada, posebno u mjesecima kada je turistička sezona na vrhuncu, Grad Trebinje apeluje na sve vlasnike privatnih površina da održavaju svoja imanja, kao i sve građane i posjetioce da otpad odlažu na predviđena mjesta te održavaju okruženje čistim.

Iz Grdske uprave Trebinje takođe napominju da ukoliko vlasnici privatnih posjeda ne budu vodili računa o urednosti svojih imanja, gradske službe biće primorane da intevenišu te da za svoje komunalne usluge potražuju novčanu naknadu od vlasnika.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: