Petrović: Narod jedinstven u očuvanju institucija Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Petrović: Narod jedinstven u očuvanju institucija Srpske

Izvor: Hercegovina press | Datum:01.09.2023.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović poručio je tokom protestnog okupljanja na entitetskoj granici na magistralnom putu Mostar – Nevesinje da je glavna poruka skupa da je narod Republike Srpske jedinstven u očuvanju institucija Srpske, kao i njene imovine.


„Nećemo dozvoliti da niti jedna institucija koja ima na nivou BiH, a i ona koja je neregularna kao visoki predstavnik, utiče na našu imovinu, život, jer život kreiraju izabrani predstavnici i politike kojima narod daje povjerenje“, naveo je Petrović.
On je naglasio da je vrlo značajno da se građani okupljaju i da je ovo prvi inicijativni skup kojim se želi pokazati jedinstvo u odbrani institucija Republike Srpske.

Na entitetskoj granici na magistralnom putu Mostar – Nevesinje počelo je protestno okupljanje na koje je stigao veliki broj građana iz svih opština sa područja istočne Hercegovine u znak podrške predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

Srna


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: