U nesreći na Zelengori poginuo direktor Studentskog doma Foča | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U nesreći na Zelengori poginuo direktor Studentskog doma Foča

Autor: Novinar Herceg | Izvor: ATV | Foto: ATV | Datum:24.09.2023.

Dalibor Pljevaljčić, direktor Studentskog doma Foča, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na obroncima Zelengore, a u kojoj je povrijeđen Siniša Golijanin, direktor Kazneno-povpravnog zavoda Foča, potvrđeno je za ATV.
 

Golijanin je u dobrom stanju i svjestan je, saznaje ATV.


Saobraćajna nezgoda se najvjerovatnije dogodila u petak naveče kada je automobil u kojem je bio Golijanin, i najmanje još jedna osoba, sletio u provaliju. 

Nesreća se dogodila na veoma nepristupačnom terenu. Prema nezvaničnim informacijama, za nesreću se nije ni znalo dok porodica nije alarmirala policiju. Organizovana je potraga, a lociranje povrijeđenih i vozila nije bilo ni malo jednostavno, budući da se na tim dijelovima Zelengore gubi signal na mobilnom telefonu. Golijanin je više od 24 sata ležao povrijeđen, na kiši, dok ga spasioci nisu pronašli i izvukli.

Svjetlana Govedarica, portparol PU Foča, potvrdila je ranije za ATV da je nesreća prijavljena u PS Kalinovik.

”Policiji je prijavljeno da je na obroncima Zelengore došlo do slijetanja automobila. Na lice mjesta su izašle spasilačke ekipe, policija i ljekari Hitne pomoći. U toku je evakuacija povrijeđenih i jedno lice je prevezeno u Bolnicu Foča”, rekla je Govedarica.

Ona kaže da su ekipe i dalje na terenu i da je u toku uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više detalja.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: