Lice i naličje trebinjske opozicije | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Lice i naličje trebinjske opozicije

Izvor: Trebinje Danas | Datum:13.10.2023.

Opozicija u Trebinju nije u stanju da organizuje običnu konferenciju za medije i usaglasi se oko iste. To potkrepljuje činjenica da smo na jučerašnoj konferenciji umjesto sloge, rješenja za bolji život građana te zajedničkih političkih ciljeva, programa i projekata, mogli da vidimo samo verbalne sukobe, svađe i nervozu, koje su već dugo lice i naličje trebinjske opozicije.

Postavlja  se pitanje kako neko posle ovoga može da misli da je opozicija u stanju da vodi grad, formira skupštinsku većinu, kreira politike i provodi projekte i investicije.

Pitanja koja se nakon jučerašnje konferencije za medije sama nameću, samo se nižu.

Da li građani sa ovakvim ljudima uopšte i mogu da vide boljitak? Kako da vjerujemo ovim ljudima? Da li Vukanović kandidaturom Radana želi da ugasi Trebinjski SDS i PDP? Zašto se Vukanović, kako Borjan kaže, krije iza Radana, čega se boji i zašto ne smije ni u svom gradu da preuzme odgovornost? Ko čini Vukanavićevu ’avangardu ’ i koje su njihove kvalifikacije? Gdje su doktori, eksperti i stručnjaci? Na koga narod da se osloni?

Sve su ovo pitanja bez odgovora...

Građanima ostavljamo da sami odgovore na ova pitanja i sami prosude.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: