Zidar u slobodno vrijeme | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Zidar u slobodno vrijeme

Izvor: istinomjer | Datum:23.10.2023.

Lider Liste za pravdu i red i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske (NSRS) Nebojša Vukanović prilikom gostovanja na ATV kritikovao je gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i infrastrukturne projekte u tom gradu.

 

 

Nakon što je voditeljica pohvalila izgled teniskih terena koji su u Banjaluci izgrađeni za potrebe turnira “Srpska open”, Vukanović se usprotivio toj konstataciji te istakao svoje znanje u oblasti zidarstva i građevine.

 

"A šta lijepo izgleda? Jel’ Vi zidate? Ja u slobodno vrijeme stavljam pločice, zidam beton. (…) Vi mene možete sad “premuntati” preko nekih softvera, pojma nemam o tome, preko mnogih stvari, ja nemam pojma, ali u građevini, odlično se razumijem".               Nebojša Vukanović

 

 

Podsjećamo, teniski turnir “Srpska open” održan je od 17. do 23. aprila 2023. godine. Prema nekim informacijama, od lokalnih i entitetskih vlasti na organizaciju ovog turnira utrošeno je preko 50 miliona KM.

Povodom izgradnje terena mimo postupka javne nabavke i bez odgovarajućih dozvola, Nebojša Vukanović je u februaru 2023. godine podnio krivičnu prijavu protiv Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, i Radovana Viškovića, predsjednika Vlade RS.

Transparency International u BiH uputio je prijavu Agenciji za javne nabavke BiH zbog izbjegavanja provođenja tendera, a policija RS je krajem marta 2023. godine obavila pretrese u Gradskoj upravi Banjaluka.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: