Završena rehabilitacija regionalnog puta Nevesinje – Berkovići od Ljeskovika do Vojina | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Završena rehabilitacija regionalnog puta Nevesinje – Berkovići od Ljeskovika do Vojina

Izvor: RADIO NEVESINJE | Datum:27.10.2023.

U sklopu radova na rehabilitaciji regionalnog puta R-435 Nevesinje – Berkovići danas je izvršeno postavljanje asfalta na Gvozdenom mostu. Nakon dvočasovnog prekida, nešto poslije 15 časova ponovo je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja preko mosta na Zalomki. Radove je finansiralo Javno preduzeće „Putevi Republike Srpske“.

Tehnički direktor u preduzeću „Nevesinjeputevi“ Milovan Samardžić kaže da je presvlačenje asfalta na mostu bilo tehnički najzahtjevnije. On je dodao da je sa današnjim radovima završena rehabilitacija dionice Ljeskovik – Vojine, duge dva kilometra, s tim da je preostalo da se urade još neke manje intervencije na pješačkim stazama.

Radove su danas obišli načelnik opštine Nevesinje Milenko Avdalović i zamjenik načelnika Bogdan Botić. Izrazili su zahvalnost „Nevesinjeputevima“ i JP „Putevi RS“ na uspješno obavljenom poslu.

Avdalović je naglasio da je ovo važna saobraćajnica koja Nevesinje povezuje sa selima u jugoistočnom dijelu lokalne zajednice i opštinama Bileća, Berkovići i Trebinje. On je istakao i značaj ovog puta za privredu, podsjećajući da su u punom jeku radovi na sistemu „Gornji horizonti“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: