Vukanović otpisao Lazara Radana? | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vukanović otpisao Lazara Radana?

Autor: Novinar Herceg | Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:30.10.2023.

Prije nekoliko dana, na poziv uredništva Herceg televizije, ugostili smo u našem programu i razgovarali sa najmlađim masterom istorije, Lazarom Radanom. Poslije objavljenog videa, na zvaničnom You Tube kanalu i društvenim mrežama, Nebojša Vukanović koji inače ne prati rad Herceg televizije, te često piše da nas niko ne gleda...?! Nevjerovatnom brzinom preuzima video i uz kratak tekst koji samo njemu priliči, opisuje Radanovo gostovanje. Već u prvoj rundi, Vukanović otpisuje Radana, ne gleda ga kao dio njegovog pokreta „Za pravdu i red“, ne gleda ga kao svog saborca.

Citiraćemo Vukanovića: „Vrata Herceg televizije uglavnom su trajno zatvorena za sve iz Liste za pravdu i red, al dobro je da bar o obrazovanju, mladima, sportu i kulturi nekad pozovu u goste osobe poput Lazara Radana koji imaju šta reći i poručiti gledaocima”.

Možda gospodin Vukanović misli, da niko sa njegove liste nema šta da kaže i poruči gledaocima?! Opet Vukanović stavlja sebe iznad svih, ponižavajući svoje saborce kroz vješto napisane redove!

Gospodine Vukanoviću, mi nismo You Tube televizija ili nekakav blog, koji broji lajkove, mi smo televizija sa nacionalnom frekvencijom, You Tube i društvene mreže su nama bitne, ali ne toliko koliko Vama!


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: