Ćurić agrumentima protiv optužbi opozicionih odbornika i poslanika (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić agrumentima protiv optužbi opozicionih odbornika i poslanika (VIDEO)

Izvor: Herceg RTV | Datum:08.11.2023.

Jučerašnje zasijedanje lokalnog parlamenta obilježio je verbalni sukob narodnog poslanika Nebojše Vukanovića i gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića. Vukanović je mnogo puta do sada koristio slične situacije za ličnu promociju na društvenim mrežama, ne mareći za provjerenost i tačnost informacija koje iznosi u javnost. Na taj način pokušao je da omalovaži rad i napore svih onih koji su učestvovali u izgradnji projekata, poput zatvorenog olimpijskog bazena.

"U zatvorenom bazenu danas se igraju utakmice Lige šampiona u vaterpolu uz brojna druga značajna takmičenja i pripreme reprezentacije i klubova iz BiH i regiona. Svi posjetioci su više puta istakli da su uslovi u bazenu fenomenalni" naglasio je gradonačelnik Ćurić.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je i da su sve obaveze u drugim projektima ispoštovane od strane grada, kao što je gradnja nove obliznice. Grad Trebinje izdvojio je više od milion maraka za potrebe eksproprijacije zemljišta u ovom projektu.

Gradska uprava će nastaviti da radi na razvoju lokalne zajednice i ulagaće u nove razvojne projekte, što će svi građani Trebinja i posjetioci našeg grada moći da vide. Razvoj grada neće spriječiti zlonamjerne riječi onih koji nisu upućeni i 100% sigurni u ono što govore.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: