(VIDEO) Elek optužio Vukanovića 'Uzeo si 20.000 KM da ne pišeš protiv republičkog pravobranioca Milimira Govedarice'" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

(VIDEO) Elek optužio Vukanovića 'Uzeo si 20.000 KM da ne pišeš protiv republičkog pravobranioca Milimira Govedarice'"

Izvor: TD | Datum:15.11.2023.

Direktor preduzeća “Sarajevo-gas” iz Istočnog Sarajeva, Nedeljko Elek optužio je narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića da je dobio 20.000 KM da ne piše protiv republičkog pravobranioca, Milimira Govedarice.


Elek je ovo rekao u TV duelu koji je emitovan na ATV, optužujući i Govedaricu da je opstruisao sve planove za razvoj Jahorine.

– U planu poslovanja smo napravili sistem isti kao i u drugim zemljama. Država ulaže u infrastrukturu, ulaže se u državno zemljište, državno zemljište se proda investitoru i odatkle se finansiraju sve obaveze. Taj sistem je na svakom mjestu isti. Dolazi do prodaje zemljišta i sve koči čovjek kojeg Nebojša Vukanović brani – Milimir Govedarica, republički pravobranilac – rekao je Elek.


 

On je upitao zašto Vukanović brani Govedaricu, navodeći da ga godinu i po dana nije spomenuo, do izvještaja Pravobranilaštva u Narodnoj skupštini RS.

– Tada su se njih dvojica dogovorili. Vukanović je morao da ga spomene jer je bio izvještaj. Zašto? Zato što je primio novac od njega. 20.000 KM, ja to ne znam, ali tako kažu, Vukanović je uzeo od Govedarice. Gospodin Govedarica je jedan od najbogatijih ljudi u Hercegovini koji je svoj novac stekao kriminalom i reketom, ali ne voli da daje svoj novac, nego je taj novac dao tajkun iz Beograda. Novac je Vukanoviću predao funkcioner SDS u rozoj koverti – rekao je Elek


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: