Ostojić: Na miran i dostojanstven način spriječiti okupljanje; Uvreda za sve borce VRS | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ostojić: Na miran i dostojanstven način spriječiti okupljanje; Uvreda za sve borce VRS

Izvor: RTRS | Datum:25.11.2023.

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Radan Ostojić, rekao je gostujući u Jutarnjem programu naše televizije da će se na miran i dostojanstven način okupiti i pokušati spriječiti najavljeno okupljanje članova SDP-a BiH u Banjaluci povodom obilježavanja dana ZAVNOBiH-a. 

To je uvreda za sve žive borce Vojske Republike Srpske, ali još veća za poginule borce koji su dali svoje živote za stvaranje Srpske - rekao je Ostojić.

Istakao je da je BiH država apsurda, pa i ne čudi šta se sve u njoj dešava.

- Tražili smo od MUP-a Republike Srpske da zabrani ta okupljanja i to je učinjeno, ali i pored toga postoje određeni nagovještaji i provokacije da će se, kako su naveli svečana akademija ipak održati - rekao je Ostojić.

Ponovio je da će se oni okupiti kako bi iskazali bunt i nezadovoljstvo.

- Skup će biti miran i dostojanstven kao i sve što radimo i što smo radili od Odbrambeno otadžbinskog rata - rekao je Osotjić i izrazio nadu da će se ipak odustati od organizovanja svečane akademije.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: