Uskoro avio-linija Mostar-Beograd | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Uskoro avio-linija Mostar-Beograd

Izvor: Top portal | Datum:04.12.2023.

Aerodrom Mostar je u proteklih šest mjeseci evidentirao više od 20 hiljada putnika. To smatraju velikim uspjehom s obzirom da imaju redovnu liniju samo za Zagreb, a na uzlaznoj putanji poslovanja uskoro se planira uvođenje i redovnog leta za Beograd.

 

 

Prema njegovim riječima pregovori su u završnoj fazi, tako da se uskoro očekuje raspisivanje konkursa za odabir aviokompanije.

“Mi smo dosta ograničeni i ja sam izravan kad smo u biranju aviokompanija, jer mostarski aerodrom ima puno limitacija, kad se govori o terenu polijetanju i slijetanju, tako da mi ne možemo pregovarati sa svakim”, pojasnio je prvi čovjek Aerodroma Mostar.

Zbog toga su se po njegovim riječima u pregovorima okrenuli prema klasičnim kompanijama.

“Radimo na tome da dogovorimo Beograd sa povoljnim uslovima i čestim frekvencijama i blizu smo dogovora, ali sve zavisi isključivo od raspoloživih aviona”, rekao je te otkrio kako bi putnike na ovoj relaciji najvjerojatnije prevozila aviokompanija Air Serbia.

Pored toga se vode pregovori i za aviolinije tokom sezone, jer kako kaže samo charter letovi su zabilježili oko 10 hiljada putnika, te se namjerava pored onih postojećih veza, proširiti povezanost sa novim destinacijama.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: