Doktor Aleksandar Babić biće sahranjen danas u selu Plana | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Doktor Aleksandar Babić biće sahranjen danas u selu Plana

Izvor: Trebinje Live | Datum:06.12.2023.

Doktor Aleksandar Aco Babić koji je važio za jednog od najpožrtvovanijih ljekara porodične medicine u Trebinju, izgubio je bitku za život u četrdeset sedmoj godini.

Doktor Aco, kako su ga zvali njegovi pacijenti, dugo godina se borio sa cističnom fibrozom koja mu je do te mjere uništila pluća da je godinama pod kiseonikom dolazio na posao, liječio i hrabrio svoje pacijente, iako je i sam bio teško bolestan.

Doktora Aca, koji je radio u Domu zdravlja u Trebinju, njegovi će sugrađani pamtiti po brižnosti, dobroti, šalama koje je uvijek imao za svakog svog pacijenta, prijatelja, poznanika.

Oni najbliži prijatelji znali su i to da ima Kartagenerov sindrom koji podrazumijeva da su mu organi u organizmu bili permutovani, odnosno srce na desnoj, jetra na lijevoj strani…

Doktor Aleksandar Babić će biti sahranjen danas 6. decembra (srijeda) na seoskom groblju u selu Plana kod Bileće u 14 i 30 časova, a za sobom je ostavio oca Milimira, suprugu Zlatu i sestru Petru.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: