Vučić poslao poruku građanima Srpske: Izvinite (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vučić poslao poruku građanima Srpske: Izvinite (VIDEO)

Izvor: ATV | Datum:20.12.2023.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na svom Instagram profilu građanima Republike Srpske kojima je uputio izvinjenje zbog napada od strane poraženih na nedjeljnim izborima.



Vučić je poručio da oni po svaku cijenu žele da dođu na vlast i da su stoga poveli kampanju protiv Srba iz Republike Srpske.

Vučić je istakao da se po prvi put obraća građanima Republike Srpske.

"Želim da vam se izvinim zbog strašne kampanje koju protiv vas, naših sestara i braće, vodi jedan dio političke javnosti u Beogradu. Jedan dio onih koji nikako ne mogu da se pomire sa bog zna kojim uzastopnim porazom, i koji po svaku cijenu žele da dođu na vlast pa makar to učinili i preko vaših leđa, makar vas okrivili za svoje poraze, iako im ama baš ni za šta niste krivi", poručio je Vučić i dodao:

"Znaju oni dobro koliko je mali broj ljudi iz Republike Srpske glasao u skladu sa zakonima ove zemlje, Republike Srbije, u skladu sa Ustavom Republike Srbije, i baš onako kako su i njihovi kontrolori na biračkim mjestima utvrdili, mirno, civilizovano i onako kako to priliči ozbiljnim i odgovornim ljudima. Hoću da vam se izvinim i da kažem da većinska Srbija, da srpski narod, voli Republiku Srpsku, uvijek poštujući Bosnu i Hercegovinu".



Ponovio je da Srbi u Srbiji vole Republiku Srpsku i nikada se neće odreći svog naroda.

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


"Uvijek ćemo biti uz vas i nećemo bježati i nećemo se sklanjati od onih koji bi da nas sa vama posvađaju. Želim takođe da vam kažem da ne brinete - mnogi spolja, koji bi željeli da nametnu njihova rješenja, kako bi dobili banana državu od Srbije, neće proći sa svojim namjerama. U ime građana Srbije, u ime cijelog našeg naroda, vama, ali i svima u Srbiji želim da poručim - odbranićemo izbornu volju naroda i u to nema nikakve sumnje", rekao je predsjednik Srbije.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: