HERCEGOVAČKI GRAD ZAVIJEN U CRNO, proglašen dan žalosti: Dva mladića stradala u saobraćajnoj nesreći, bili komšije i prijatelji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

HERCEGOVAČKI GRAD ZAVIJEN U CRNO, proglašen dan žalosti: Dva mladića stradala u saobraćajnoj nesreći, bili komšije i prijatelji

Izvor: Top Portal | Datum:29.12.2023.

Ljubinje je zavijeno u crno, a opština je proglasila Dan žalosti na dane 29. 12 i 30.12. zbog smrti dva mladića iz ovoga grada, Ivana Dangubića (22) i Božidara Lečića (24).

Njih dvojica nastradala su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Strujići na putu Trebinje – Ljubinje. Dangubić je poginuo na licu mjesta, a Lečić je sa teškim povredama prebačen u Bolnicu u Trebinje. Nažalost, i pored svih napora ljekara, on je jutros izgubio bitku za život.

Dangubić i Lečić bili su prijatelji i komšije.

Cijelo Ljubinje tuguje za ovim sjajnim momcima. Dangubić je bio neoženjen, a iza Božidara je ostala supruga koja je u drugom stanju.

Saobraćajna nesreća se dogodila u srijedu oko 21.30. Vozilo Fiat punto kojim je upravljao B.L. iz Ljubinja sudarilo se sa sa grnom koja je išla iz suprotnog smjera.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: