U UDRUŽENJU „OSMJEH VIŠE“ PODIJELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U UDRUŽENJU „OSMJEH VIŠE“ PODIJELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:29.12.2023.

 

U prostorijama Udruženja roditelja sa četvoro i više djece „Osmjeh više“ danas je upriličena dodjela novogodišnjih paketića. Ukupno je podijeljeno 85 paketića, za djecu uzrasta do 10 godina. Ovo Udruženje danas je opravdalo svoj naziv, jer se na licima djece mogao vidjeti iskren i veseo osmjeh.

Slatke darove donirao je predsjednik Konfederacije sindikata RS Željko Tepavčević.

Predsjednik Udruženja Ljeposava Grahovac zahvalila se donatoru koji je obradovao mališane ovim slatkim paketićima, i uljepšao im predstojeće praznike.

- Ove godine ukupno 56 porodica ostvaruje pravo po Zakonu o podršci nezaposlenom roditelju četvoro i više djece. Nadamo se da će se u narednoj godini povećati broj korisnika ove mjesečne naknade - rekla je Grahovac.

Ona je dodala da će udruženja porodica sa četvoro i više djece RS predložiti Vladi RS usvajanje Zakona o majci, po kome bi svaka majka dobijala mjesečnu nadoknadu, bez obzira na broj rođene djece i radni status.

Grahovac je svim svojim sugrađanima poželjela srećnu Novu godinu i dobro zdravlje.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: