Ćurić: Očekujemo veliki odziv sugrađana povodom obilježavanja Dana Republike | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić: Očekujemo veliki odziv sugrađana povodom obilježavanja Dana Republike

Izvor: HERCEG RTV | Datum:04.01.2024.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je za Herceg RTV da očekuje veliki odziv sugrađana povodom obilježavanja Dana Republike Srpske 9. januara. Podsjetimo i ove godine biće organizovan svečani defile vozila koji kreće u 15.00 časova, a obilježavanje će završiti koncertom sestara Gobović. 

"Smatramo da trebamo dati pečat mi iz Hercegovina, da se vidi da Republika Srpska postoji i da treba da slavi svoj rođendan. Mi ništa drugo ne želimo osim da stvaramo u slobodi i miru. Svi složno i jasno treba da pošaljemo poruku da će Republika Srpska opstati, a oni koji imaju nešto protiv, neka krenu od sebe i neka uređuju svoje sisteme, nas neka puste da radimo", poručio je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Povodom predstojećeg Badnjeg dana i Božića gradonačelnik je Trebinjcima poželio dobro zdravlje, ali i sreću kako u porodičnom tako i u poslovnom smislu. 

"Smatram da trebamo da obilježavamo sve značajne datume i praznike. Kroz vijekove je opstala naša pravoslavna crkva. Kada pogledate u kakvim vremenima živimo i koliko se rijetko sastajemo sa dragim ljudima, praznici poput Božića i drugih velikih praznika su idealna prilika da porodica bude na okupu. Proslavite Božić i Badnji dan sa vama dragim ljudima i vašom porodicom, jer ako imamo snažnu porodicu, to znači snažan i složan grad i snažnu Republiku Srpsku", zaključio je gradonačelnik Ćurić. 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: