Danas do 10 stepeni | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Danas do 10 stepeni

Izvor: Herceg RTV | Datum:14.01.2024.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti umjereno oblačno vrijeme sa sunčanim periodima uz maksimalnu dnevnu temperaturu do 10 stepeni Celzijusovih. 



Jutro je hladno uz mraz i umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama na istoku i sjeveru česta je pojava magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Magla će se ponegdje na istoku zadržavati i tokom dana uz hladnije vrijeme.

Na jugu i zapadu poslije podne i uveče doći do naoblačenja uz slabu i povremenu kišu, koja će postepeno jačati tokom noći. Snijeg će padati samo na višim planinama u Hercegovini.

Duvaće slab i promjenljiv vjetar, popodne i uveče slab do umjeren jugozapadni.

Maksimalna temperatura vazduha biće od tri do 10, u višim predjelima i mjestima sa maglom od minus jedan stepen Celzijusov.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus 12, Sokolac i Čemerno minus 10,Kneževo i Mrkonjić Grad minus devet, Prijedor, Ribnik i Zenica minus osam, Banjaluka, Gacko, Šipovo, Sarajevo i Tuzla minus sedam, Bileća, Srbac i Srebrenica minus pet, Bijeljina i Novi Grad minus četiri, Doboj, Foča i Mostar minus tri, Višegrad i Rudo minus dva, Trebinje nula, Bihać jedan i Neum tri stepena Celzijusova


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: