Demanti Xplode media | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Demanti Xplode media

Izvor: Herceg RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:22.01.2024.

Na adresu Herceg tv-a stigao je demanti Xplode media koje u cijelosti prenosimo:

 

Poštovani, 

Agencija za marketing i organizaciju događaja „Xplode media" d.o.o. Trebinje kao registrovano pravno lice dostavila je ponudu za tender „Usluge medijskog predstavljanja“, objavljen na Portalu javnih nabavki BiH, a koji je raspisala „Elektroprivreda Republike Srpske". 

Obzirom da smo ispunili sve uslove predviđene tenderskom dokumentacijom i da smo bili jedini ponuđač, potpisali smo ugovor sa ERS, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama i ostalim zakonskim procedurama. 

Činjenica da nije bilo žalbi Kancelariji za razmatranje žalbi nakon dodjele ugovora, je najbolji pokazatelj transparentnosti sprovedenog postupka. 

Insinuacije da se radi o fiktivnoj nabavci ne zavređuju ni odgovor, obzirom da je predviđeni iznos od 790.000 KM bez PDV — a raspoređen na preko 100 sportskih kolektiva, humanitarnih organizacija i kulturnih ustanova širom Republike Srpske. 

Na ovaj način MH "Elektroprivreda Republike Srpske“, Matično preduzeće a.d. Trebinje pomogla je i omogućila rad brojnih društava, kolektiva, organizacija, između ostalih Udruženja Bebe Trebinje, Udruženja 4+ Banjaluka, Odbora za zaštitu prava Srba u Federaciji BiH, Udruženja amputiraca, desetina sportskih kolektiva širom Srpske.... 

„Xplode media" je kao izvršilac ugovorenog posla profesionalno i odgovorno obavila sve preuzete obaveze te smo ponosni na resurse i poslovnu politiku koju vodimo. 

Dasadašnja praksa je pokazala da sve agencije u Republici Srpskoj ovu vrstu poslovnih aktivnosti obavljaju za minimalnu proviziju od 1 do 3 procenta. 

Nadamo se da maliciozne i spletkaroške namjere trebinjske opozicije neće uticati na dobru i odgovornu poslovnu politiku ERS - a koji je na ovaj način omogućio funkcionisanje i rad neprofitnih organizacija i kolektiva. 

Transparentnosti radi, u prilogu šaljemo spisak pravnih lica čiji je rad podržan od strane ERS, a putem,Xplode media" agencije kao izvršioca posla. 

Takođe, napominjemo da ćemo podnijeti krivičnu prijavu zbog iznošenja neistina i narušavanja poslovnog ugleda agencije. 

S poštovanjem, 

 

za "Xplode media" 

Xplode 

TREBINJE 

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: