Nevesinje: Praksa u Centru za pružanje usluga građanima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Praksa u Centru za pružanje usluga građanima

Izvor: www.opstinanevesinje.rs | Foto: www.opstinanevesinje.rs | Datum:16.02.2017.

Učenici IV E4 PP razreda Srednjoškolskog centra“Aleksa Šantić“ danas su posjetili Opštinu Nevesinje i dobili priliku da se nađu u realnoj radnoj situaciji za realizaciju praktične nastave.

Obuka za poslovno-pravne tehničare organizovana je u Centru za pružanje usluga građanima (šalter sala) s ciljem sticanja radnog iskustva učenika i primjene stečenih znanja. Šef Kabineta načelnika opštine Dajana Samardžić, sa riječima dobrodošlice dočekala je učenike u šalter sali Opštine.

Stručni referent za protokol Momčilo Radojičić detaljno je upoznao učenike sa načinom funkcionisanja kancelarijskog poslovanja koji je bio predmet današnje obuke.

Učenici su ispoljili želju za učenjem kroz praktičnu nastavu svjesni značaja kvalitetne pripreme za ulazak u poslovni svjet za šta ih profesori i žele dobro pripremiti.

Kroz ovaj vid nastave učenici pokazuju svoje organizacijske sposobnosti, jačaju preduzetnički duh i pregovaračke sposobnosti, razvijaju kreativnost i spremnost na timski rad.

Opština Nevesinje ima ustaljenu praksu da učenicima pruža sva potrebna znanja iz oblasti lokalne samouprave.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: