Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Izvor: GLAS SRPSKE | Datum:04.02.2024.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra će biti pretežno sunčano i još toplije vrijeme sa dnevnom temperaturom vazduha do 22 stepena Celzijusova.

Jutro će na istoku i krajnjem sjeveru biti umjereno do pretežno oblačno, oko rijeka i po kotlinama sa prolaznom maglom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha biće od nula do sedam, u višim predjelima na istoku od minus dva, a maksimalna dnevna od 15 do 22, u višim predjelima na istoku od 12 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar zapadnih smjerova, popodne promjenljiv.

Danas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Ribnik i Mrkonjić Grad 17, Banjaluka, Zvornik i Bihać 16, Bijeljina, Prijedor, Doboj, Trebinje, Tuzla , Zenica i Mostar 15, Kneževo, Kalinovik i Sarajevo 14, Šipovo, Han Pijesak, Srebrenica, Srbac, Sokolac, Novi Grad, Mrakovica i Bileća 13, Čemerno, Foča, Gacko, Višegrad i Neum 12 i Rudo 11 stepeni Celzijusovih.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: