Teror narodnog poslanika uzima sve više maha! Dokle više Vukanoviću?! | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Teror narodnog poslanika uzima sve više maha! Dokle više Vukanoviću?!

Izvor: rejting info | Foto: google | Datum:10.02.2024.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović potrčao je da prijavi svog sugrađanina Nebojšu Buhu da mu je došao na privatni posjed, uznemiravao porodicu, zaboravljajući na koliko je on posjeda ušao, snimao kuće i stanove, prozivao, nazivao lopovima, stavljao metu na čelo i zbog koga su mnoge majke i djeca  noći preplakale.

Vukanović misli da samo on ima porodicu i da je on „heroj“ kada druge presreće,  najbezobraznije uništava, prijeti im da će ih ostaviti bez hljeba, krova nad glavom, glumi šerifa, kabadahiju,  a u posljednje vrijeme  snagu  i nadmoć pokazuje nad ženama, prijeteći im da će ih on, baš on , narodni poslanik, poslati tamo odakle su došli, upirući im prst u oko, likujući što ih je prestrašio i što će disati samo kada im on kaže.

 
Zaboravlja Vukanović da i supruga Nebojše Buhe – Ana Bokonjić Buha koju proganja više od decenije, ima majku, oca,  dvoje male djevojčice  koji se godinama tresu da li će im neko da zakucati na vrata nakon Vukanovih upada na njihov posjed , snimajući  im zgradu gdje živi, pokazujući stan , a bezbroj puta je  bez ikakvog razloga presreo, uhodio , a nijednu priliku nije propustio da je pomene  ne birajući riječi i uvrede,  kao i mnoge svoje kolege sa kojima je bio nerazdvojan.

Nije Vukana zaboljelo  već je likovao kada je svojim paparaco snimcima navodio da upravo Anu i sve one koje je prozivao njegovi ljudi psuju, najpogrdnijim imenima nazivaju, pozivaju na linč i najstrašnije vrijeđaju.Dokle će cijeli grad da trpi laži i nasilje ovog čovjeka koga niko nikada nije pozvao na odgovornost.

Dok je godinama Anu Bokonjić Buhu pokušavao da uništi, ponižava,predstavi kao monstruma nije mu bilo važno da je njen muž bio njegov prijatelj i da su zajedno igrali košarku kako sada navodi, već se čudi njegovoj reakciji što brani porodicu.

Šta bi uradio Vukan da je bila obrnuta situacija?

Iako je bio prestrašen od “prijetnji” Nebojše Buhe, koji mirno razgovara  sa rukama u džepovima (što se vidi i na snimku),  a koji je u gradu poznat kao uzoran, pošten i vrijedan  čovjek, sin poginulog borca, otac dvije male djevojčice,  Vukanović  je i ovaj put vidio šansu za svoj politički marketing, pa je brže bolje,  potrčao da pomene i SNSD i vlast i njihovu odgovornost.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: