„Laku noć! Idite dežurnom doktoru“- Ovako je Stevandić odstranio Vukanovića sa Skupštine | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

„Laku noć! Idite dežurnom doktoru“- Ovako je Stevandić odstranio Vukanovića sa Skupštine

Izvor: hercegovinapress | Datum:13.03.2024.

Nakon salve psovki Nebojše Vukanovića i ometanja rada Narodne Skupštine njen predsjednik Nenad Stevandić pozvao je obezbjeđenje da odstrani šefa Liste za pravdu i red iz sale.

„Molim obezbjeđenje da odstrani Vukanovića. Niko vama nije psovao ništa gospodine Vukanoviću. Laku noć. Idite dežurnom doktoru“, rekao je Stevandić.
Ovo je zapravo bila kulminacija cjelodnevnih čarki i opomena koje je Stevandić izricao Vukanoviću.
Prethodno je Vukanović vrijeđao srpskog patrijarha i vladike. Na njegove krajnje neprimjerene diskusije reagovali su i brojni poslanici.

„Još jedna bruka u Skupštini. Iznova nove laži, populisanje, prijetnje, psovke, etiketiranja, lični obračuni, uplitanje u privatne živote i kakva već ne blaćenja i ljigave i licemjerne podmetačine. Ponovni i bez imalo stida i obraza napadi na Crkvu i Patrijarha“,  prokomentarisao je SNSD-ov  Ilija Tamindžija
On je dodao da postoji  samo jedno normalno i razumno pitanje – DOKLE?!
„Građani od ovakve kvazipolitike mogu ugledati samo milione na računu “našeg borca za sirotinju”, zaključuje Tamindžija.
Reagovao je i njegov kolaga Srđan Mazalica koji je upozorio Vukanovića da ne drži lekcije Srpskoj pravoslavnoj crkvi koja je izdržala 400 godija pod Turcima, pa će i njegove lekcije.

Hercegovina press


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: