Gradonačelnik Petrović na sajmu u Beogradu: Trebinje spremno za nove turističke rekorde | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Gradonačelnik Petrović na sajmu u Beogradu: Trebinje spremno za nove turističke rekorde

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:25.02.2017.

„Trebinje je na dostojan način predstavljeno na međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu“, izjavio je gradonačelnik Trebinja Luka Petrović, koji je sa delegacijom Gradske uprave danas, trećeg dana sajma, posjetio štand trebinjske Turističke organizacije.


Petrović je rekao da je veoma zadovoljan kvalitetom prezentacije turističkih potencijala našeg grada pripremljenih u trebinjskoj Turističkoj organizaciji, ali i izuzetnom zainteresovanošću posjetilaca sajma za turističku ponudu Trebinja.

„Očigledno je da Trebinje plijeni pažnju građana, turističkih agencija i mnogih privrednika koji žele saradnju sa našim gradom. Nadam se da će ovaj sajam imati mnogo pozitivnih rezultata već u narednom periodu, a da će rekordi u dometima trebinjske turističke privrede biti obarani već u predstojećoj sezoni“, naglasio je Petrović u izjavi za Radio Trebinje.

U delegaciji Gradske uprave su i zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić i načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje Marko Rikalo.

Gradonačelnik Trebinja danas je razgovarao sa predstavnikom Republike Srpske u Srbiji Mlađenom Cicovićem, predsjednikom Udruženja Trebinjaca u Beogradu „Jovan Dučić“ Žarkom Ratkovićem, te drugim važnim gostima na štandu trebinjske Turističke organizacije, a obišao je i štandove Udruženja vinogradara i vinara RS i turističkih organizacija Republike Srpske i Grada Beograda.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: