Premijera "Na mliječnom putu" ipak u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Premijera "Na mliječnom putu" ipak u Bileći

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:25.02.2017.

Dugo očekivano ostvarenje reditelja Emira Kusturice, film "Na mliječnom putu" premijerno za Srpsku biće prikazano u Domu kulture "Jevto Dedijer" u Bileći. Premijera je zakazana za srijedu, 1. marta u 17 časova.

Sve ovo za našu televiziju potvrdio je prvi čovjek opštine Bileća i jedan od glumaca ovoga ostvarenja - Miljan Aleksić.

"Premijera kultnog ostvarenja proslavljenog srpskog režisera za Republiku Srpsku biće održana u našem gradu i ja sam danas najponosniji načenik u RS zbog toga. Mnogim slavnim glumcima je san da samo protrče kroz Kustinu kameru, a ja sam eto imao sreću i da imam ulogu i njegovom filmu, i polaskan sam činjenicom da će mojBilećani prvi vidjeti film u Srpskoj, a i među prvima u svijetu, a sve u prisustvu slavnog režisera" rekao je Miljan Aleksić za našu televiziju i dodao da je interesovanje ogromno te da će projekcija biti sve dok bude i interesovanja.

Podsjetimo, jedan dio filma "Na mliječnom putu" sniman je upravo u Bileći na više lokacija. Svoju ulogu u fimu ima i načelnik Aleksić, koji je glumio paora i spašavao prelijepu Moniku Beluči. Poslije Bileće, film će istog dana biti prikazan i u trebinjskom Domu kulture.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: