Škola za trudnice u trebinjskoj Bolnici | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Škola za trudnice u trebinjskoj Bolnici

Izvor: radio Trebinje | Datum:27.03.2024.

Iz JZU Bolnica Trebinje obavještavaju sve naše sugrađanke da ponovo organizuju Školu za trudnice, koja je namijenjena svim budućim majkama koje žele saznati više o trudnoći, porođaju, njezi novorođenčadi i mnogim drugim korisnim temama.

Program škole obuhvatiće predavanja koja će voditi dr Marija Andrić, načelnica Odjeljenja za ginekologiju i akušerstvo, zajedno sa babicama sa odjeljenja.

„Govorićemo o zdravom stilu života u trudnoći - ishrani, fizičkoj aktivnosti, higijeni, opasnim supstancama i putovanjima, o dojenju, pripremi za porođaj kao i o procedurama koje prate porođaj. Radujemo se što ćemo vas vidjeti i zajedno proširiti znanje o trudnoći i majčinstvu“, navode iz trebinjske Bolnice.

Škola je besplatna za sve trudnice i ima za cilj da podrži i informiše buduće majke tokom ovog posebnog razdoblja života.

Sve zainteresovane trudnice se mogu prijaviti putem fejzbuk stranice – JZU Bolnica Trebinje, a potrebni podaci su ime i prezime i broj telefona. Termin održavanja Škole biće naknadno objavljen.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: