Ovako su se Dodik i Vukanović suočili u Skupštini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ovako su se Dodik i Vukanović suočili u Skupštini

Izvor: Herceg RTV | Datum:30.03.2024.

U 16 sati jučerašnjeg skupštinskog zasijedanja čulo se mnogo toga. I šta jeste i nije tema dnevnog reda.

Oštro je bilo između narodnog poslanika Nebojše Vukanovića i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Dodik je iznio  obavještajne informacije o Vukanoviću.


„Ja sam zaboravio da si ti nosio 50 hiljada da meni tamo zagorčaš život, lopove jedan, kriminalčino jedna. A imao si diplomatski pasoš, to si uradio ali nisam imao vremena da se bavim sa tobom, ma aplaudiraj ti ćaći svom. To je istina, šta? Hoćeš reći da nisi bio? E tako se brani oni koji se uhvate sa prstom u kanti meda, a znaš brojiti do 50? Ja mislio ti skroman? Da si narodni čovjek, a da nisu to 50 hiljada od onog što je organizovao proturanje droge a što su ga sad uhapsili? Nije, to ti nije drug, da nije od toga, samo pitam? Jesi vratio tih 50 hiljada? Gdje su završili tih 50 hiljada? Lopovčino, lopovčino, 50 hiljada imaš nepokrivenih crnih para iz sfere šverca droge, sumnjam. Ma, smij se koliko hoćeš, cerekaj se, uhvaćen si lopove, da si 50 hiljada maraka nosao po Beogradu. I pokušavao da podmitiš ljude lopovčino. Kriminalčino“, oštro je poručio Dodik.

Vukanović je dovikivao Dodiku "što je nervozan", a onda se u sve umiješao predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić koji je rekao: "Molim vas bez kretena. Nije u kontekstu kreten".


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: