U pokretu kod Vukanovića, svaki dan 1. april | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U pokretu kod Vukanovića, svaki dan 1. april

Izvor: HERCEG RTV | Datum:02.04.2024.

Na veliku žalost građana Trebinja, a i cijele Republike Srpske, akteri jučerašnje predstave u ovom gradu nisu prvoaprilska šala već samouvjereni predstavnici pokušaja opozicije.Nekolicina njih je uz skromno naučen monolog, i po neku recitaciju, predstavila svoj prvjenac u završenim projektima za više od 12 godina kritikovanja vlasti.

 

 

Uspješno su napravili tortu. Nadamo se da neće biti previše kritikovani od strane svojih mentora, jer šlag na njoj nije bio u bojama američke zastave, ali pošto se atmosfera polako zagrijava, vjerovatno će biti prilika za popravni. Performans je završen puštanjem golubova, koji su kao mnogi naši sugrađani , čim dobiše priliku pobjegli iz ruku obmane, bezidejne priče i loše perspektive.

 

 

Nasmijala je ova prvoaprilska šala i prvog čovjeka Trebinja. Kaže da ne prati šta radi Lista za pravdu i red ali njihov rad izgleda kao da im je 1.april svaki dan.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: