U toku provjera svih lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom Danke Ilić | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

U toku provjera svih lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom Danke Ilić

Izvor: RTRS | Foto: Policija Srbije (Foto: TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg) | Datum:02.04.2024.

Major policije Bojana Otović Pjanović rekla je za RTS da ne može da govori o konkretnim podacima iz istrage, kao ni o osumnjičenima, ali ističe da je potraga za nestalom Dankom Ilić neprestana i da se proveravaju sve činjenice i sva lica koja mogu da se dovedu u vezu sa nestankom dvogodišnje devojčice.
 

- Ne isključujemo nijednu mogućnost, istraga je i te kako dinamična, imamo veliki broj provjera, postoji veliki broj materijala i najmanja indicija da neko lice može da se dovede u vezu se provjerama. Eliminacija (osumnjičenih) će ići kada dobijemo nesumnjivu činjenicu da neko ne može da se dovede u vezu sa nestankom - rekla je major policije Bojana Otović Pjanović.

Govoreći o poligrafskom ispitivanju, navela je da zakon ne dozvoljava da se trudnica podvrgne poligrafu. Napominje i da se takvo testiranje ne može koristiti kao dokaz.

- To testiranje se ne koristi kao dokaz, samo istragu u nekom trenutku može da usmjeri ka određenim okolnostima, kako bismo znali šta bismo još mogli da uradimo - rekla je Otović Pjanovićeva.
 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: