Proljećna akcija uređenja Bileće | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Proljećna akcija uređenja Bileće

Izvor: NEZAVISNE | Foto: nezavisne | Datum:04.04.2024.

U organizaciji opštine Bileća, sprovedena je ,,Proljećna akcija uređenja grada”.

 

 

Čistile su se i uređivale sve površine od ,,Matovog Hana” do restorana ,,Vlahinja”. Mato Vujović, predsjednik Skupštine opštine Bileća kaže da je ovo prva u nizu akcija čišćenja i zahvaljuje se svima koji su podržali akciju.

„Uspješno je sprovedena akcija čišćenja našeg grada. Rađeno je na uklanjanju smeća i košenju zelenih površina. U narednom periodu opštinske službe, opštinska inspekcija i komunalna policija će intezivnije obilaziti sve divlje deponije i sankcionisati građane koji na nepravilan način odlažu komunalni otpad. Bićemo istrajni u tome, jer nam je čista Bileća iznad svega”, rekao je Vujović.

U akciji su učestvovali su radnici: Opštinske uprave, Turističke organizacije, Vatrogasne jedinice, Doma kulture, Kulturno-sportskog centra, Centra za socijalni rad, Elektro-Hercegovine, Vodovoda i naravno Omladinska organizacija ,,Jezerine”.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: