Supernova otvorila novo prodajno mjesto u Trebinju (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Supernova otvorila novo prodajno mjesto u Trebinju (FOTO)

Izvor: Sponzorisano | Foto: Herceg TV | Datum:22.04.2024.

 

Novo prodajno mjesto kompanije Supernova otvoreno je danas u Trebinju.

Objekat se nalazi u ulici Herceg Stefana Kosače 2, u neposrednoj blizini centra grada.

Direktor ove kompanije, Dario Tučić izjavio je da mu je zadovoljstvo što Supernova doživljava modernizaciju i napredak i na krajnjem jugu Hercegovine.

 

 

„Kao što smo najavili u prethodnom periodu, nastavili smo preuređenje i otvaranje naših novih objekata u korist naših korisnika u ovom lijepom gradu ali i naših radnika kako bi mogli da rade u što ugodnijem ambijentu“, kazao je Tučić.

 

On je naglasio da je Supernova u proteklih godinu dana mnogo radila na unapređenju usluga u Trebinju te da je odnedavno i u ovom gradu korisnicima dostupna televizija sa naprednim funkcionalnostima.

„Naša platforma digitalne televizije omogućava korisnicima da pauziraju sadržaj i gledaju propušteno do 7 dana unazad, kao i da gledaju filmove i serije putem videoteka“, ističe Tučić.

Radno vrijeme nove poslovnice je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 9 do 14 časova.

Iz Supernove poručuju da će Bileća i Gacko uskoro dobiti nova prodajna mjesta kako bi stanovnici i u tim mjestima mogli da se informišu i odaberu neku od usluga interneta, televizije i fiksne telefonije.

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: