Trebinje domaćin studentskim druženjima, dolazi 4.000 studenata iz sedam država | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinje domaćin studentskim druženjima, dolazi 4.000 studenata iz sedam država

Izvor: Grad Trebinje | Datum:24.04.2024.

Gradonačelnik Mirko Ćurić ugostio je predstavnike studentskih organizacija Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu povodom održavanja studentskih druženja u Trebinju, koja će do 3. juna okupiti više od 4.000 učesnika iz svih država bivše Jugoslavije i Rumunije.

Ćurić je rekao da će Grad Trebinje pružiti punu podršku ovim događajima, ističući da je ovo jedna uspješna saradnja koja traje godinama unazad.

“Studenti će biti smješteni u Gradu sunca, gdje će se održavati i njihovi događaji tokom trajanja druženja. Kao i ranijih godina, svoj boravak iskoristiće i da posjete ono što nudi Trebinje i da se upoznaju sa našim gradom”, poručio je Ćurić.

Predstavnici studenata kažu da u Gradu Trebinju uvijek imaju partnera i da je saradnja na obostrano zadovoljstvo, zbog čega i ove godine dolaze u najjužniji grad Republike Srpske.

“Nema grada i opštine iz bivše Jugoslavije iz kojih neće doći bar jedan predstavnik, a učestvovaće i studenti sa određenih fakulteta iz Rumunije. Ovo je veliki događaj i zadovoljstvo nam je što smo i ove godine u Trebinju”, poručili su predstavnici sudenata.

Prema rasporedu, druženje studenata regiona otvara Ekonomijada i Menadžerijada koja počinje 8. maja, nastavlja se Elektrijadom 17. maja, Građevinijadom 20. maja i Agronomijadom 30. maja.

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: