Muzička škola ''Sv. Roman Melod'' Nevesinje-PO Gacko bogatija za novi instrument | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Muzička škola ''Sv. Roman Melod'' Nevesinje-PO Gacko bogatija za novi instrument

Izvor: Muzička škola ''Sv. Roman Melod' | Datum:29.04.2024.

Muzička škola „Sv. Roman Melod“ Nevesinje-PO Gacko bogatija je za jedan novi instrument, gitaru Alhambra 1 C HT kao i dodatnu opremu, štimer, papučicu i stalak za gitaru zahvaljujući donaciji novosadske kompanije "VUBOPEX PROMET doo".

 

Sama donacija je realizovana po apelu direktora škole Boja Miloševića koji je ukazao na problem dotajalih instrumenata u MŠ i poslao poziv za donacije kako kompanijama u Bosni i Hercegovini tako i u Srbiji. Sa novim instrumentom škola će moći aktivnije da radi, a mlada i talentovana djeca će moći da se muzički obrazuju i da idu na takmičenja kako i priliči jednoj ovakvoj ustanovi.

Direktor "VUBOPEX PROMETA doo.", Vladimir Milošević prepoznao je značaj ovakve donacije, jer po njegovim riječima muzičko obrazovanje pruža djeci mnogo više od samog poznavanja muzike, omogućava im razvoj i šire vidike u mnogim sferama života. On je dodao da je donacija instrumenta i dodatne opreme samo mala podrška svim budućim umjetnicima koje će iznedriti ova hercegovačka škola,a kojima će se ponositi kako Hercegovina tako i šire.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: