Organizovan prevoz na obilježavanje Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina u Donjoj Gradini | Херцег Телевизија Требиње

Друштво

Organizovan prevoz na obilježavanje Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina u Donjoj Gradini

Извор: Radio Trebinje | Датум:07.05.2024.

Vlada Republike Srpske 12. maja 2024. godine u Spomen - području Donja Gradina organizuje obilježavanje Dana sjećanja na žrtve ustaškog zločina – genocida u koncentracionom logoru Jasenovac, kao i na njegovom najvećem stratištu, Donjoj Gradini.

Načelnik gradskog Odjeljenja za boračku i socijalnu zaštitu Miodrag Novokmet za Radio Trebinje je istakao da će se ovaj događaj obilježiti u Spomen području Donja Gradina 12. maja, a Grad Trebinje će organizovati prevoz i omogućiti prisustvo istom.

„Imajući u vidu značaj obilježavanja ovog događaja pozivamo sve zainteresovane sugrađane da se prijave u Odjeljenje za boračku i socijalnu zaštitu Gradske uprave Grada Trebinja ili na telefon 059-273-360 (lokal 202) do 10. maja, do 10 časova. Polazak iz Trebinja do Spomen područje Donja Gradina je planiran 11. maja, u 22 časa sa parkinga u bivšoj kasarni Trebinje, a povratak po završetku programa“, kazao je Novokmet.


Категорија: Друштво

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: