Na Fejsbuku se pojavio lažni profil gradonačelnika Mirka Ćurića sa koga šalju poruke građanima | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Fejsbuku se pojavio lažni profil gradonačelnika Mirka Ćurića sa koga šalju poruke građanima

Izvor: Grad Trebinje | Datum:07.05.2024.

Gradska uprava Grad Trebinja upozorava javnost da je na društvenoj mreži “Fejsbuk” napravljen lažni profil gradonačelnika Mirka Ćurića, sa koga se šalju privatne poruke brojnim našim sugrađanima.

Gradonačelnik Ćurić ne koristi društvenu mrežu “Fejsbuk” i samim tim na njoj nema ni službeni, ni privatni profil.

Molimo građane da lažni profil prijave Fejsbuku, ali i da ne odgovaraju na eventualne poruke koje im sa tog profila šalju, jer postoje indicije da se sa profila, nakon početne poruke i odgovora korisnika na nju,  šalje link sa određenom anketom i prijavom, nakon čega, sa uređaja sa kojeg ste kliknuli, lica koja su formirala ovaj lažni profil mogu da preuzme sve lične podatke tog korisnika.

Gradska uprava je ovim povodom predala prijavu nadležnim organima radi utvrđivanja identiteta lica koje je zloupotrijebilo ime i prezime Mirka Ćurića i njegovu funkciju gradonačelnika Trebinja.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i brojnim našim sugrađanima koji su nas upozorili na ove radnje i skrenuli nam pažnju na zlonamjerne aktivnosti na društvenoj mreži “Fejsbuk”


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: