Nevesinje: Održano predavanje o štetnosti narkotika u OŠ "Risto Proroković" | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinje: Održano predavanje o štetnosti narkotika u OŠ "Risto Proroković"

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:24.03.2017.

Centar javne bezbjednosti Trebinje u okviru obilježavanja Dana policije organizovao je juče u OŠ "Risto Proroković" predavanje učenicima devetih razreda na temu „Edukacija učenika o negativnostima korišćenja narkotičkih sredstava“.

ODRŽANO PREDAVANJE O ŠTETNOSTI NARKOTIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI U NEVESINJU

Slaven Bratić, krim inspektor  u Policijskoj stanici Nevesinje koji je održao predavanje, rekao je da MUP RS svake godine organizuje predavanja sa ciljem edukacije osnovaca i srednjoškolaca o temama narkomanije, alkoholizma, pušenja, prostitucije, seksualnog zlostavljanja, sajber kriminala i vršnjačkog nasilja.

Nevesinjski osnovci su imali priliku da čuju o svim zamkama koje donosi korištenje narkotika, o metodama koje dileri najčešće koriste kada mladima ponude opojna sredstva i  svim tragičnim  posljedicama zavisnosti od droge.

Na predavanju je bilo riječi i o maloljetničkoj delikvenciji i vršnjačkom nasilju, a učenicima je podijeljen i promotivni materijal.

predavanje 2

Slavenka Golijanin


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: