Muzička škola: 15 nagrada na festivalu u Bijeljini | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Muzička škola: 15 nagrada na festivalu u Bijeljini

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:28.03.2017.

Učenici trebinjske Muzičke škole osvojili su šest prvih, četiri druge i pet trećih nagrada na drugom Internacionalnom festivalu muzike „Primavera“, održanom od 23. do 26. marta u Bijeljini.

Prve nagrade osvojili su Marina Mučibabić na flauti, harmonikaši Miloš Kralj, Dragan Jelačić i Nenad Višnjić, Lana Rajković na klaviru i Irina Kapor na violini.

Helena Ivelja i Tadija Karanac na gitari, te Iva Koprivica i Marija Damjanac na violini – bili su drugoplasirani u svojim kategorijama, dok su treća mjesta pripala Jovanu Ćosoviću i Milu Bovanu na klaviru, te Tanji Vujović, Sari Mijanović i Ani Kovač na violini.

Dušanka Babić, direktor Muzičke škole Trebinje, kaže da je ponosna na svoje učenike i profesore. „Ovo je zaista odličan uspjeh škole. Svi su pokazali visok nivo znanja u svojim kategorijama“, istakla je Babić.

Trebinjski muzičari učestvovaće na 24. takmičenju muzičkih škola „Vlado Milošević“ u  disciplinama klavir, duvački instrumenti i kamerni ansambli, koje će se održati od 6. do 8. aprila u Banja Luci.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: