Menadžeri hotelijerstva na sastanku sa zamjenikom gradonačelnika | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Menadžeri hotelijerstva na sastanku sa zamjenikom gradonačelnika

Izvor: Grad Trebinje | Foto: Grad Trebinje | Datum:30.03.2017.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja, Mirko Ćurić sastao se juče sa 15 diplomiranih menadžera hotelijerstva i ekonomista iz oblasti turizma koji se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje.

Sastanku koji je održan u prostorijama CISO centra Zavoda, prisustvovali su i direktor JU Turističke organizacije Trebinje Marko Radić i direktor Zavoda za zapošljavanje Trebinje Dragan Popović.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim programom i planom turističkog razvoja Trebinja, koji otvara mogućnost da se kroz različite projektne prijedloge uključe i svi zainteresovani nezaposleni diplomci iz ove oblasti.

Cilj je unaprijediti turističku ponudu Trebinja te su svi prijedlozi koji vode snažnijoj turističkoj afirmaciji dobrodošli.

„Grad Trebinje je spreman dati podršku svima onima koji se nalaze na Zavodu za zapošljavanje a imaju dobre ideje, pogotovo kada je u pitanju oblast turizma, što bi trebalo u budućnosti da za naš grad bude među glavnim prihodima, bilo da je u pitanju vjerski, sportski ili neki drugi vid turizma“, istakao je zamjenik gradonačelnika Mirko Ćurić.

Direktor Zavoda za zapošljavanje, Dragan Popović prisutne je upoznao sa radom Zavoda i projektima koji su u toku, te ih pozvao na Sajam zapošljavanja koji će se održati u Trebinju.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: