Radosna vijest iz nevesinjskog porodilišta: Za jedan dan četiri bebe | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Radosna vijest iz nevesinjskog porodilišta: Za jedan dan četiri bebe

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:05.04.2017.

U nevesinjskom porodilištu juče su na svijet došle četiri bebe, tri dječaka i jedna djevojčica, dvije sa područja Opštine Nevesinje i dvije iz gatačke regije.

RADOSNA VIJEST IZ NEVESINJSKOG PORODILIŠTA: ZA JEDAN DAN ČETIRI BEBE

Glavna medicinska sestra Žana Tomović naglasila je da je u prvom tromjesečju 2017. godine u Opštoj bolnici u Nevesinju  rođeno  30 beba, što je nešto  više u poređenju sa istim periodom prošle godine.

– Posljednji put ovakav događaj desio se u julu 2015. godine kada su takođe rođene četiri  bebe u toku 24 časa – potvrdila je Tomović.

Ona je rekla da se nada da će u narednom periodu biti još ovako lijepih događaja koji će makar malo popraviti demografsku sliku u našoj opštini.

Među rođenim bebama je i djevojčica Petra Planinčić iz Gacka koja je na svijet došla prirodnim putem.

Njena majka Ana Planinčić rekla je da je porođaj prošao u najboljem redu, i ovom prilikom zahvalila se doktoru i sestrama koji su omogućili da na svijet donese zdravu bebu.

– Prezadovoljna sam osobljem i uslugom, i nisam se pokajala što sam došla da se porodim u Nevesinje – dodala je Planinčić.


Verica Čupković

Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: