Trebinjka o tituli sa Zvezdom: Nataša nas je naučila da se nikad ne predajemo | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Trebinjka o tituli sa Zvezdom: Nataša nas je naučila da se nikad ne predajemo

Izvor: Blic | Datum:15.04.2017.

Košarkašice Crvene zvezde su posle 13 godina došle do titule šampiona sa najmlađim timom u istoriji. Veliki doprinos osvajanju „duple krune“ dala je i 19-ogodišnja Trebinjka Milina Mišeljić, koja je posebno raspoložena bila u četvrtom meču finala sa 15 postignutih poena.

Mlada Trebinjka ističe da je osvajanjem titule sa beogradskim timom ostvarila životni san.

– Moja porodica i gotovo ceo grad Trebinje navija za Zvezdu. Najveći san je bio da obučem crveno-beli dres. Eto, ne samo da sam ga ostvarila, već smo donele i titulu nakon 13 godina. Tako da sam presrećna. Na početku smo imale jasan cilj i svi zajedno smo išli ka tome. Bilo je teško, nekada smo nailazili na probleme, ali smo verovale da možemo. Nismo odustajale i na kraju nam se isplatio sav rad – rekla je Milina Mišeljić.

Košarkašice Zvezde su veliku podršku imale od predsednika Nataše Kovačević, čija je životna priča bila inspiracija za mnoge.

– Nataša mi je dala novi pogled na život. I ne samo meni. Naučila nas je da se nikad ne predajemo i da uvek budemo pozitivni, nasmijani i da verujemo u svoje mogućnosti. Uvek je bila tu za nas. Podelila je sa nama snagu i na tome smo joj zahvalni. Bodrila nas je uvek i drago mi je što sam je upoznala – dodaje mlada Trebinjka.

Košarkom je počela da se bavi pre sedam godina u rodnom Trebinju, a na početku je igrala sa dečacima u OKK Leotaru.

– Bio je to najlepši period; za sreću nam je bila potrebna samo lopta i dva koša. Trebinje je grad sporta, ima zaista talentovanih igrača, a ja uvek rado dođem u svoj grad. Sa 14 godina sam otišla u Celje gde sam provela četiri godine. Onda je došao poziv iz Zvezde koji sam odmah prihvatila jer mi je bio san da zaigram za crveno-bele– dodala je Mišeljićeva.

Trebinjska košarkašica ističe da je zadovoljna svojom sezonom u Crvenoj zvezdi i da ne razmišlja previše unapred.

– Mislim da sam napredovala u igri ove sezone. Popravila sam brojne segmente, naučila nove stvari i napredujem iz dana u dan. Ne volim da puno unapred planiram, moje je da treniram i da nadograđujem svoje znanje. Moja želja kojoj težim je da u narednim sezonama igram Evroligu. Nadam se da će doći kao plod mog rada u budućnosti – završila je Mišeljićeva.

Porodica najveća podrška

Milina ističe da nema košarkaškog uzora, a da joj je porodica najveća podrška.

– Majka, otac, brat i sestra su mi najveća podrška. Uvek su uz mene, bodre me i to mi zaista puno znači jer sam rano otišla od kuće. Kako sam iz Trebinja, za mene je Dejan Bodiroga broj jedan. Ne samo kao igrač već i kao čovek; bila sam kod njega na kampu i ostavio je sjajan utisak. Što se tiče košarke, danas obožavam kako igra Miloš Teodosić – dodala je Milina Mišeljić, kapiten mlade reprezentacije BiH.


D. Dragičević/Blic


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: