Svečano otvoren „SL Industry“ hotel u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Svečano otvoren „SL Industry“ hotel u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:18.04.2017.

Hotel „SL Industry“ kompanije „Svislajon Takovo“ sinoć je svečano otvorio predsjednik ovog poslovnog sistema Rodoljub Drašković.

Hotel je smješten u restaurisanoj nekadašnjoj upravoj zgradi Industrije alata, a enterijerski je dizajniran kao svojevrsni omaž industriji.

Kako je rečeno, ovo je prvi projekat novog poslovnog ogranka „Svislajon“ komanije „SL Hotels Group“, koji će se razvijati u saradnji sa crnogorskom grupacijom za upravljanje hotelima „Casa del Mare“.

Hotel „SL Industry“ u Trebinju ima 49 soba – 36 jednokrevetnih, 12 dvokrevetnih i jedan apartman, uz restoran i konferencijsku salu, a zapošljava 35 radnika.

Kad sam dolazio – dolazio sam na ruševine. Nisu me prepoznali. Nisu imali dovoljno informacija – ko sam i sa kojom namerom sam došao. A pogledajte ovaj industrijski kompleks – on pripada samom vrhu Evrope. To je i moj ponos i ponos svih zaposlenih u sistemu“, rekao je otvarajući hotel u fabričkom krugu SL Prehrambene industrije i Industrije alata predsjednik poslovnog sistema „Svislajon Takovo“ Rodoljub Drašković.

On je dodao da mu nije žao što je u Trebinju proveo i gradio deceniju, te da vjeruje da će ovdje i u budućnosti graditi.

Drašković je najavio i skoro otvaranje akva-parka i dino-parka u trebinjskom „Gradu sunca“, čiji je investitor kompanija „Svislajon Takovo“.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: