Objavljena detaljna prognoza do petka, u subotu temperaturni šok | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Objavljena detaljna prognoza do petka, u subotu temperaturni šok

Izvor: Buka | Foto: Buka | Datum:19.04.2017.

Danas će preovladati još hladnije vrijeme uz padavine u svim predjelima.

Objavljena detaljna prognoza do petka, u subotu temperaturni šok!

Kiša će padati na jugu Hercegovine i u Semberiji, u višim predjelima snijeg uz dalji porast snježnog pokrivača, a u ostalim nižim predjelima će se mješati kiša, susnežica i snijeg.

Padavine će biti jače ujutru, a tokom dana postepeno slabe. Duvaće umjeren do jak sjeverni vjetar. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3°C do 10°C, na jugu oko 12°C, u višim predjelima oko nule.

Četvrtak 20. april

Hladno i oblačno vrijeme sa snijegom u brdsko-planinskim krajevima, a u nižim predjelima s kišom, susnježicom i snijegom, dok će na jugu Hercegovine i u Semberiji padati kiša. Popodne padavine postepeno slabe na jugu Hercegovine i prestaju uz sunčane intervale.

Vjetar umjeren i pojačan, sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura vazduha od -4°C do 1°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0°C do 6°C, na jugu do 13°C.

Petak 21. april

Hladno i oblačno uz kišu i susnežicu, a u višim predjelima i dalje uz snijeg.

Na jugu suvo uz sunčane periode. Popodne padavine postepeno prestaju u većini predjela, samo će na istoku i dalje padati slab snijeg. Jutarnja temperatura vazduha od -4°C do 2°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3°C do 9°C, na jugu do 13°C, u višim predjelima oko nule.

Subota 22. april

Bez padavina i uz postepeno razvedravanje sa hladnim jutrom i mrazem, mjestimično i maglom. Tokom dana pretežno sunčano ili uz sunčane intervale i uz umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura od -6°C do -1°C, na jugu i sjeveroistoku oko 3°C, na visoravnima na istoku do -11°C, najviša dnevna od 7°C do 13°C, na jugu do 17°C, a na planinama malo do 2°C, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: