Ubla ponovo u modi: Više stotina Trebinjaca na prvomajskom uranku (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ubla ponovo u modi: Više stotina Trebinjaca na prvomajskom uranku (FOTO)

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:01.05.2017.

Više stotina naročito mlađih Trebinjaca okupilo se danas na izletištu Zubačka Ubla, gdje je Gradska uprava prvi put nakon više od 25 godina organizovala prvomajski uranak.

Izletnici su stigli autobusima, koje je obezbijedila Gradska uprava, privatnim automobilima, ali i biciklima, a bicikliste su predvodili članovi novoosnovanog trebinjskog Biciklističkog kluba „Leotar“.

Članovi planinarskog društva „Vučji zub“ organizovali su pokaznu vježbu razapinjanja šatora i snalaženja u prirodi, a održana su i različita sportska takmičenja.

Pored besplatnog prevoza, Gradska uprava je danas na Ublima, za sve one koji nisu bili raspoloženi za roštilj, besplatno dijelila sendviče i sokove.

Zamjenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić za Radio Trebinje kaže da Gradska uprava planira da upotpuni sadržaj popularnog trebinjskog izletišta i aktivira ga za predstojeću ljetnu sezonu.

„U tom smislu, izletnicima će biti na usluzi i dva prodajna objekta – ‘Bonite’ i Turističke organizcije grada Trebinja, koji će raditi vikendom, a po potrebi i ostalim danima. U planu je i izgradnja dva sportska terena na Ublima – za košarku i mali fudbal“, naveo je Ćurić.

Roštiljanja i druženja povodom prvomajskih praznika bilo je i na drugim gradskim izletištima.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: