Za ljepše Trebinje: Nastavljena akcija čišćenja grada | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Za ljepše Trebinje: Nastavljena akcija čišćenja grada

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:03.05.2017.

Tim za izradu i realizaciju Akcionog plana uređenja i čišćenja uže i šire gradske zone, obala i korita rijeke Trebišnjice danas sprovodi akciju uređenja Abazovine i lijeve obale Trebišnjice, od Kamenog mosta do bazena Banje.

Miljan Tomašević

„Danas uređujemo lokalitet Abazovina površine od oko 7.000 metara kvadratnih. Dobili smo saglasnost i od vlasnika dijela terena koji čistimo“, kaže Miljan Tomašević, šef Odsjeka civilne zaštite Grada Trebinja i napominje da je riječ o velikoj površini, koja je preko dvije decenije bila zapuštena.

Tomašević podsjeća da pripadnici Odsjeka civilne zaštite već dva mjeseca čiste uže i šire gradsko područje, kao i prilazne puteve do udaljenih sela.

„Imamo pozive iz mjesnih zajednica za čišćenje zapuštenih puteva, od kojih su neki bili potpuno ili djelimično neprohodni“, ističe on.

U ovu aktivnost uključeni su AD Komunalno, Teritorijalna vatrogasna jedinica Trebinje, vatrogasci iz Lastve, Civilna zaštita, Šumsko gazdinstvo i Hidroelektrane na Trebišnjici.



Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: