Autobuska traži zakupca: Za rentu najmanje 10.000 KM mjesečno | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Autobuska traži zakupca: Za rentu najmanje 10.000 KM mjesečno

Datum:07.05.2015.

Grad Trebinje objavio je javni poziv za davanje u zakup zgrade novoizgrađene autobuske stanice, prema kojem je početni iznos zakupnine 8.485,56 KM mjesečno, bez uračunatog PDV-a.

autobuska-stanica-trebinjePrema uslovima navedenim u javnom pozivu, pravo da konkurišu imaju pravna lica registrovana za obavljanje usluga autobuskog saobraćaja, a najpovoljnijom ponudom smatraće se „ponuda koja sadrži najveći ponuđeni iznos zakupnine“ .

Poziv je otvoren deset dana, do 14. maja, a otvaranje ponuda zakazano za „četvrti dan po isteku roka za dostavljanje ponuda, u 10 časova u maloj sali Gradske uprave“.

U javnom pozivu se precizira da će sa ponuđačem koji ispuni propisane uslove i ponudi najviši iznos zakupnine biti zaključen ugovor o zakupu na period od 4 godine.

Skupština grada Trebinja donijela je 8. aprila odluku o davanju u zakup objekta autobuske stanice, nakon što se zbog proceduralnih prepreka odustalo od ranijeg plana da ovim objektom gazduje Grad, te da stanica posluje u okviru javne ustanove „Trebinjestan“.


Izvor: Radio Trebinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: