Nevesinjci i Trebinjci na Finalnoj smotri u Sarajevu | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Nevesinjci i Trebinjci na Finalnoj smotri u Sarajevu

Izvor: Opština Nevesinje | Foto: Opština Nevesinje | Datum:16.05.2017.

Učenici VI 4 razreda Osnovne škole „Risto Proroković“ iz Nevesinja zajedno sa gimnazijalcima iz Trebinja predstavljaće regiju Hercegovina i Republiku Srpsku na Finalnoj smotri „Projekat građanin/Ja građanin“ u Sarajevu, u subotu 20. maja 2017. godine u Parlamentarnoj Skupštini BiH.

Tim povodom osnovci su posjetili načelnika opštine Nevesinje Milenka Avdalovića i razgovarali o temi koju su izabrali za ovo prestižno takmičenje, za koje su odabrani kao najuspješniji u svojoj generaciji u definisanju, analizi i rješavanju različitih problema u lokalnoj zajednici.

S obzirom na temu „Azil za pse“ koju su osnovci kandidovali, sastanku je prisustvovao i opštinski veterinarski inspektor Nebojiša Bjelica.

Smotra počinje u 11:00 časova, a svečano će je proglasiti otvorenom zamjenik šefa misije Ambasade SAD-a u BiH Paul Horowitz.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: