Potpisani ugovori za projekte omladinskih organizacija | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Potpisani ugovori za projekte omladinskih organizacija

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:02.06.2017.

Predstavnici omladinskih organizacija sa područja Trebinja danas su sa gradonačelnikom Lukom Petrovićem potpisali ugovore o dodjeli sredstava namjenjenih za omladinsku politiku i omladinsko organizovanje.

Ukupno 8 omladinskih organizacija potpisalo je ugovore sa gradonačelnikom, kojim se utvrđuju prava i obaveze ugovornih strana.

Projekti koji su dobili finansijsku podršku Grada Trebinja ove godine odnose se na promociju, unapređenje i uređenje turističkih lokacija za mlade na Trebišnjici, organizaciju studentskih igara, održavanje omladinske škole fotografije i filma, organizaciju omladinskih kampova, podsticanje i istraživanje ekološke svijesti kod mladih, kao i uticaj društvenih mreža na mlade.

Gradonačelnik Trebinja je danas rekao da su sredstva raspodijeljena na osnovu Odluke Komisije za pitanja mladih, nakon provedenog Javnog konkursa za raspodjelu sredstava Budžeta Grada Trebinja namijenjenih za omladinsku politiku i omladinsko organizovanje.

„Smatramo da je omladina važan dio društva i zbog toga Gradska uprava Trebinje pruža podršku omladinskom djelovanju i omladinskim aktivnostima, koje za cilj imaju promociju zdravih ideja i društvenih vrijednosti“, rekao je gradonačelnik Petrović.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: